Service iPad Sector 1

Daca esti in cautare de un service profesional si de incredere pentru reparatii ipad, poti conta pe iTool pentru servicii rapide si de calitate. Stim ca accidentele se intampla, iar cand scapi un iPad pe o suprafata dura in colt sau pe partea din fata, poate rezulta un display spart, geam sau chiar mai rau.

Suntem specializati in toate tipurile de reparatii iPad, iar daca touchscreen-ul nu mai raspunde comenzilor, butonul de home nu mai functioneza, bateria se descarca prea repede sau imaginea este distorsionata, vom avea intotdeauna grija ca iPad-ul tau sa functioneze corespunzator.

iPad-urile nu pot functiona corespunzator printr-o multitudine de probleme, cand nu este folosit adecvat, cand este trantit, scapat in apa, incarcat necorespunzator sau cu un incarcator de proasta calitate sau cand este in “preajma copiilor”.

Astazi traim intr-o lume a tehnologiei si suntem conectati din ce in ce mai mult de viata virtuala. Poti folosi iPad-ul navigand pe internet, verificand mail-ul, stand cat mai mult pe site-uri de socializare, citind carti online sau jucandu-ne. Nu ne putem imagina cat de importante sunt aceste mici gadget-uri in viata noastra pana nu se opreste din functionare sau sunt stricate complet.

Serviciile noastre de reparatii iPad sunt rapide, convenabile si va tinem intotdeauna la curent cu tot ce este nou.

Ne gasesti aici:

Strada Actor Ion Brezoianu 51, Sector 1, Bucuresti. Troleibuze: 61, 66, 69, 70, 85, 90, 91, 92 Autobuze: 122, 137, 268, 336 (0753) 811 740 (0730) 175 100 itool_service@yahoo.com

Adauga-ne in agenda ta

Scaneaza QR code-ul de mai jos si ne vei gasi mai usor.

Contact-itool-brezoianu-300x300

Daca esti in cautare de un service profesional si de incredere pentru reparatii ipad, poti conta pe iTool pentru servicii rapide si de calitate. Stim ca accidentele se intampla, iar cand scapi un iPad pe o suprafata dura in colt sau pe partea din fata, poate rezulta un display spart, geam sau chiar mai rau. Suntem specializati in toate tipurile de reparatii iPad, iar daca touchscreen-ul nu mai raspunde comenzilor, butonul de home nu mai functioneza, bateria se descarca prea repede sau imaginea este distorsionata, vom avea intotdeauna grija ca iPad-ul tau sa functioneze corespunzator. iPad-urile nu pot functiona corespunzator printr-o multitudine de probleme, cand nu este folosit adecvat, cand este trantit, scapat in apa, incarcat necorespunzator sau cu un incarcator de proasta calitate sau cand este in “preajma copiilor”. Astazi traim intr-o lume a tehnologiei si suntem conectati din ce in ce mai mult de viata virtuala. Poti folosi iPad-ul navigand pe internet, verificand mail-ul, stand cat mai mult pe site-uri de socializare, citind carti online sau jucandu-ne. Nu ne putem imagina cat de importante sunt aceste mici gadget-uri in viata noastra pana nu se opreste din functionare sau sunt stricate complet. Serviciile noastre de reparatii iPad sunt rapide, convenabile si va tinem intotdeauna la curent cu tot ce este    

Lasă un comentariu

Reparatii Apple