iPad Pro 9.7 Reparații

Reparație iPad Pro 9.7 finalizată de tehnicienii iTool experimentați . De la ecrane sparte la daune cauzate de apă, înlocuirea bateriei și multe altele.

Garanție pe fiecare reparație!​

Avem grijă că clienții noștri să fie mulțumiți. Oferim o garanție de 1 an pentru toate serviciile de reparații de ecran și 90 de zile pentru toate celelalte servicii de reparații.
Inlocuire baterie
Service-ul nostru de inlocuire baterie iPad Pro 9.7 este exact ceea ce ai nevoie! Oprestete astazi si vei vedea cum bateria își va face din nou treaba.
Inlocuire carcasa
Carcasa iPad-ului Pro 9.7 este îndoită, rupta, zgâriată sau doar inestetica? Nu ești nevoit sa îți mai ascunzi spatele iPhone-ului. Viziteaza iTool astazi si iPhone-ul va arata ca nou.
Inlocuire casca
Sa nu funcționeze casca este echivalent cu a nu folosi iPad Pro 9.7 . Chiar dacă se aude înfundat/bruiat sau nu se aude, noi te putem ajuta. Vino cu iPhone-ul astazi pentru inlocuire casca.
Inlocuire display
Una dintre cele mai întâlnite reparatii la un iPad Pro 9.7 este inlocuirea display-ului spart. Alaturate celorlalți clienți multumiți care numai sunt nevoiți sa folosească un iPhone cu display spart!
Inlocuire camera spate
Poți aduce telefonul in service-ul nostru si noi vom știi exact ce problema are camera ta sau dacă trebuie înlocuită, așa te poți bucura in continuare de fotografii cât mai frumoase!
Schimbare buton ON/OFF
Daca butonul ON/OFF nu mai funcționează, oprestete astazi la service-ul nostru pentru a-l repara.
Inlocuire buton home
Chiar dacă butonul joaca sau chiar nu mai funcționează noi îl putem repara. Viziteaza iTool astazi si iPad Pro 9.7 va funcționa din nou ca si atunci când a fost nou.
Inlocuire mufa alimentare
Din fericire avem soluții pentru majoritatea problemelor care apar la mufa de încărcare, așa ca te poți conecta din nou la viața virtuală.
Reparatii Apple