Inlocuire geam iPhone

 

Inlocuire sticla iPhone (geam) prin laminare

iTool este liderul tau de inlocuire geam iPhone ! Suntem o companie de reparare a dispozitivelor APPLE cu echipamente de ultimă generație situat în Bucuresti. Suntem specializati in furnizarea de reparații rapide și convenabile pentru următoarele modele :

Inlocuire geam iphone
Structura unui display iPhone

Tehnicienii noștri cu experiență sunt foarte instruiți și calificați să efectueze o varietate de tipuri diferite de reparații ale iPhone-ului, inclusiv servicii de înlocuire a sticlei și a ecranului LCD, diagnosticarea și repararea daunelor provocate de apă și înlocuirea bateriilor. Folosim numai piese OEM pentru toate reparațiile noastre și suntem în spatele muncii noastre cu cea mai bună garanție din domeniu.

Informativ :

iPhone X este primul telefon al Apple care are un ecran cu diagonala de 5.8 inch si rezolutie de 2436 x 1125 pixeli, 458 pixeli per inch, numit Super Retina Display acesta acoperind intregul panou frontal al carcasei, butonul Home fiind eliminat complet. Stiam de ceva vreme ca iPhone X va avea un ecran atat de mare care acopera intregul panou frontal, butonul Home fiind eliminat de catre compania Apple deoarece nu mai exista vreo pozitie in care acesta sa poata fi adaugat.

Inlocuire sticla iPhone 6 , Inlocuire sticla IPhone 6+ , Inlocuire sticla iPhone 6S , Inlocuire sticla iPhone 6S Plus , Inlocuire sticla iPhone 7 , Inlocuire sticla iPhone 7 Plus,inlocuire sticla iphone 8,inlocuire sticla iphone 8 plus,inlocuire sticla iphone x,geam iphone 8 plus,ecran iphone 7,ecran iphone 8,ecran iphone 6,ecran iphone 6s,ecran iphone 6s plus,ecran iphone 8 plus

Reparatii Apple