iPad Pro 9 Reparații

Reparație iPad Pro 9 finalizată de tehnicienii iTool experimentați . De la ecrane sparte la daune cauzate de apă, înlocuirea bateriei și multe altele.

Garanție pe fiecare reparație!​

Avem grijă că clienții noștri să fie mulțumiți. Oferim o garanție de 1 an pentru toate serviciile de reparații de ecran și 90 de zile pentru toate celelalte servicii de reparații.
Inlocuire baterie
Service-ul nostru de inlocuire baterie iPad Pro 9 este exact ceea ce ai nevoie! Oprestete astazi si vei vedea cum bateria își va face din nou treaba.
Inlocuire carcasa
Carcasa iPad-ului Pro 9 este îndoită, rupta, zgâriată sau doar inestetica? Nu ești nevoit sa îți mai ascunzi spatele iPhone-ului. Viziteaza iTool astazi si iPhone-ul va arata ca nou.
Inlocuire casca
Sa nu funcționeze casca este echivalent cu a nu folosi iPad Pro 9. Chiar dacă se aude înfundat/bruiat sau nu se aude, noi te putem ajuta. Vino cu iPhone-ul astazi pentru inlocuire casca.
Inlocuire display
Una dintre cele mai întâlnite reparatii la un iPad Pro 9 este inlocuirea display-ului spart. Alaturate celorlalți clienți multumiți care numai sunt nevoiți sa folosească un iPhone cu display spart!
Inlocuire camera spate
Poți aduce telefonul in service-ul nostru si noi vom știi exact ce problema are camera ta sau dacă trebuie înlocuită, așa te poți bucura in continuare de fotografii cât mai frumoase!
Schimbare buton ON/OFF
Daca butonul ON/OFF nu mai funcționează, oprestete astazi la service-ul nostru pentru a-l repara.
Inlocuire buton home
Chiar dacă butonul joaca sau chiar nu mai funcționează noi îl putem repara. Viziteaza iTool astazi si iPad Pro 9 va funcționa din nou ca si atunci când a fost nou.
Inlocuire mufa alimentare
Din fericire avem soluții pentru majoritatea problemelor care apar la mufa de încărcare, așa ca te poți conecta din nou la viața virtuală.
Reparatii Apple