Reparatii Macbook

[fullwidth backgroundcolor=”” backgroundimage=”” backgroundrepeat=”no-repeat” backgroundposition=”left top” backgroundattachment=”scroll” video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” bordersize=”0px” bordercolor=”” borderstyle=”” paddingtop=”20px” paddingbottom=”20px” paddingleft=”0px” paddingright=”0px” menu_anchor=”” equal_height_columns=”no” hundred_percent=”no” class=”” id=””][/fullwidth][one_half last=”no” spacing=”yes” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” class=”” id=””][slider width=”100%” height=”100%” class=”” id=””]http://www.apple-reparatii.ro/wp-content/uploads/2015/03/macbook-528×296.jpg[/slider][separator style_type=”none” top_margin=”-20″ bottom_margin=”” sep_color=”” icon=”” width=”” class=”” id=””][/one_half][one_half last=”yes” spacing=”yes” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” class=”” id=””][title size=”2″ content_align=”left” style_type=”single” sep_color=”” class=”” id=””]Service si reparatii pentru Macbook[/title][fusion_text]Odată ajuns Macbook-ul tău la service, acesta va trece printr-o diagnosticare completa făcută de un tehnician specializat. Atunci cand diagnosticarea este completa, tehnicianul ce s-a ocupat de Macbook-ul tau te va contacta sa iti comunice rezultatul constatării si opțiunile de reparație existente pentru Macbook-ul tău. Tu decizi ce reparație aprobi. Nici o reparație nu se face pana nu avem acordul tău.

[/fusion_text][fusion_text]Strada Actor Ion Brezoianu 51, Sector 1, Bucuresti.
(0753) 811 740
(0730) 175 100
itool_service@yahoo.com

[/fusion_text][fusion_text]Acorda o nota acestui serviciu:
1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (26 voturi, medie: 4,31 din 5)

Încarc...[/fusion_text][separator style_type=”none” top_margin=”-30″ bottom_margin=”” sep_color=”” icon=”” width=”” class=”” id=””][/one_half]

20 de comentarii la „Reparatii Macbook”

 1. Buna ziua ,
  Am un MacBookAir 13″ cu tastatura AZERTY . Vreau sa stiu daca puteti pune tastatura QWERTY , cat costa si daca o puneti in aceeasi zi . Nu sunt din Bucuresti si as veni sa rezolv si iphon-ul la care vreu sa schimb display-ul si laptopul .Astept raspunsul Dvs.

  Răspunde
 2. Buna ziua,
  As dori daca puteți sa mi Spune-ți daca se poate rezolva un MacBook pro la d-voastră. Prob e ca i am schimbat HDD si nu se mai aprinde, nici tastatura, nu Booteaza nici USB doar ledul alb dreapta jos si se aude ventilatorul. Am tot căutat rasp. Din câte am înțeles nu e o prob tehnica. Orice răspuns e binevenit, mulțumesc. O zi buna!

  Răspunde
 3. Am un MacBook Air de tip 4,2 (din 2011) cu ssd de 128GB si RAM 4GB. Calculatorul merge perfect, dar unele mici schimbari sunt totusi necesare. Am nevoie de : (1) inlocuire baterie (2) adaugare sau inlocuire RAM de la 4GB la 8 sau 16GB si (3) adaugare sau inlocuirea SSD 128GB xu un SSD mai mare (256-512GB). Puteti rezolva ? In cat timp ? si Cam cat costa ? fiecare dintre operatiuni. Astept raspuns pe email. Multumesc !

  Răspunde
  • Buna ziua,bateria se inlocuieste si costa 700ron,ram nu se poate adauga si nici schimba deoarece este lipit pe placa direct iar SSD-ul de 256GB costa 1000ron.

   Răspunde
 4. Buna ziua, de ceva timp apar niste linii orizontale descendente pe ecran, iar cand luminozitatea este la maxim acestea sunt rosi. Macbook Pro Retina early 2013. Se poate face ceva sau trebuie inlocuit ecranul?

  Răspunde
 5. Buna ziua,am intampinat si eu o problema similiara cu un macbook pro retina 13″ ,a cazut un pahar de apa peste el,si de atunci nu a mai pornit ,se poate rezolva ?

  Răspunde

Lasă un comentariu

Reparatii Apple