Service si reparatii pentru iPhone 8

La iTool ne ocupam de Service si Reparatii iPhone 8. Cu o experienta de peste 7 ani cu produsele marca Apple, iTool iti ofera cele mai bune servicii pentru telefonul tau iPhone 8, indiferent de ce problema prezinta.

Daca ai nevoie de Service si Reparatii iPhone 8 ne gasesti aici:

Strada Actor Ion Brezoianu 51, Sector 1, Bucuresti.
(0753) 811 740
(0730) 175 100
itool_service@yahoo.com

Acorda o nota acestui serviciu:
1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (116 voturi, medie: 4,41 din 5)
Încarc...

Reparatii pentru iPhone 8

Inlocuire baterie

Bateria nu se încarcă sau moare mai repede?

Service-ul nostru de inlocuire baterie iPhone 8 este exact ceea ce ai nevoie! Oprestete astazi si vei vedea cum bateria își va face din nou treaba.

Inlocuire carcasa

Vrei un iPhone sa arate ca nou?

Carcasa iPhone-ului 8 este îndoită, rupta, zgâriată sau doar inestetica? Nu ești nevoit sa îți mai ascunzi spatele iPhone-ului. Viziteaza iTool astazi si iPhone-ul va arata ca nou.

Inlocuire casca

Probleme cu sunetul?

Sa nu funcționeze casca este echivalent cu a nu folosi iPhone-ul 8. Chiar dacă se aude înfundat/bruiat sau nu se aude, noi te putem ajuta. Vino cu iPhone-ul astazi pentru inlocuire casca.

Inlocuire display

Display-ul este spart?

Una dintre cele mai întâlnite reparatii la un iPhone 8 este inlocuirea display-ului spart. Alaturate celorlalți clienți multumiți care numai sunt nevoiți sa folosească un iPhone cu display spart!

Inlocuire camera spate

Ai probleme când vrei sa faci o fotografie?

Poți aduce telefonul in service-ul nostru si noi vom știi exact ce problema are camera ta sau dacă trebuie înlocuită, așa te poți bucura in continuare de fotografii cât mai frumoase!

Schimbare buton ON/OFF

Butonul ON/OFF îți da bătăi de cap?

Daca butonul ON/OFF nu mai funcționează, oprestete astazi la service-ul nostru pentru a-l repara.

Inlocuire buton home

Ai probleme cu butonul home?

Chiar dacă butonul joaca sau chiar nu mai funcționează noi îl putem repara.V iziteaza iTool astazi si iPhone-ul 8 va funcționa din nou ca si atunci când a fost nou.

Inlocuire mufa alimentare

Ai probleme cu incarcarea?

Din fericire avem soluții pentru majoritatea problemelor care apar la mufa de încărcare, așa ca te poți conecta din nou la viața virtuală.