Apple Watch SE Reparații

Reparație Apple Watch SE finalizată de tehnicienii iTool experimentați . De la ecrane sparte la daune cauzate de apă, înlocuirea bateriei și multe altele.

Garanție pe fiecare reparație!​

Avem grijă că clienții noștri să fie mulțumiți. Oferim o garanție de 1 an pentru toate serviciile de reparații de ecran și 90 de zile pentru toate celelalte servicii de reparații.
Inlocuire baterie
Service-ul nostru de inlocuire baterie Apple Watch SE este exact ceea ce ai nevoie! Oprestete astazi si vei vedea cum bateria își va face din nou treaba.
Inlocuire carcasa
Carcasa Apple Watch SE este îndoită, rupta, zgâriată sau doar inestetica? Nu ești nevoit sa îți mai ascunzi spatele Apple Watch-ului. Viziteaza iTool astazi si Apple Watch-ul va arata ca nou.
Inlocuire geam​
Una dintre cele mai întâlnite reparatii la un Apple Watch SE este inlocuirea geam-ului spart. Alaturate celorlalți clienți multumiți care numai sunt nevoiți sa folosească un Apple Watch cu geamul spart!​
Inlocuire display
Sa nu funcționeze display-ul este echivalent cu a nu folosi Apple Watch SE. Daca apar lini sau pete pe display inseamna ca acesta sa stricat. Vino cu Apple Watch-ul astazi pentru inlocuire display.
Schimbare buton ON/OFF
Daca butonul ON/OFF nu mai funcționează, oprestete astazi la service-ul nostru pentru a-l repara.
Reparatii Apple