Apple Watch 5 Reparații

Reparație Apple Watch 5 finalizată de tehnicienii iTool experimentați . De la ecrane sparte la daune cauzate de apă, înlocuirea bateriei și multe altele.

Garanție pe fiecare reparație!​

Avem grijă că clienții noștri să fie mulțumiți. Oferim o garanție de 1 an pentru toate serviciile de reparații de ecran și 90 de zile pentru toate celelalte servicii de reparații.
Inlocuire baterie
Service-ul nostru de inlocuire baterie Apple Watch 5 este exact ceea ce ai nevoie! Oprestete astazi si vei vedea cum bateria își va face din nou treaba.
Inlocuire carcasa
Carcasa Apple Watch 5 este îndoită, rupta, zgâriată sau doar inestetica? Nu ești nevoit sa îți mai ascunzi spatele Apple Watch-ului. Viziteaza iTool astazi si Apple Watch-ul va arata ca nou.
Inlocuire geam​
Una dintre cele mai întâlnite reparatii la un Apple Watch 5 este inlocuirea geam-ului spart. Alaturate celorlalți clienți multumiți care numai sunt nevoiți sa folosească un Apple Watch cu geamul spart!​
Inlocuire display
Sa nu funcționeze display-ul este echivalent cu a nu folosi Apple Watch 5. Daca apar lini sau pete pe display inseamna ca acesta sa stricat. Vino cu Apple Watch-ul astazi pentru inlocuire display.​
Schimbare buton ON/OFF
Daca butonul ON/OFF nu mai funcționează, oprestete astazi la service-ul nostru pentru a-l repara.
Reparatii Apple